Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka226g379kcal45.1g0g22.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%56g68kcal1.6g2.5g5.6g0g
Korppujauho (Pirkka)28g101kcal3.9g19.7g0.6g1.4g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl34g44kcal4.4g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g1369kcal112.2g53g79.6g5.6g
Valittu annoskoko437g685kcal56.1g26.5g39.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna218g342kcal28.1g13.3g19.9g1.4g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370949