Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2406g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g400g120kcal4g21.2g1.2g9.6g
Herne 400g276kcal20.3g37.5g1.6g12.4g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g801g601kcal32.8g100.1g6.4g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Persilja 112g31kcal1.5g1.2g0.2g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g2200kcal123.2g343g19.8g70.2g
Valittu annoskoko4360g1100kcal61.6g171.5g9.9g35.1g
Annoskoko puolitettuna2180g550kcal30.8g85.8g5g17.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436