Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)140g112kcal4.8g26.6g1.4g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g2002g290kcal0g68.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 701g127kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Pasta 3-viljan (Torino)180g631kcal27g118.9g4.5g9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g5779kcal388.8g504.4g235.8g57.4g
Valittu annoskoko4360g2890kcal194.4g252.2g117.9g28.7g
Annoskoko puolitettuna2180g1445kcal97.2g126.1g59g14.4g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156