Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1999g555kcal23.8g81.2g4g42g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal1.9g19.3g0.6g8.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g1249g1624kcal262.3g0g51.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g250g75kcal2.5g10g0.7g0g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g5041kcal600g281.2g115.4g118.8g
Valittu annoskoko4360g2521kcal300g140.6g57.7g59.4g
Annoskoko puolitettuna2180g1260kcal150g70.3g28.9g29.7g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589