Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g2005g3308kcal400.9g0g200.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1503g361kcal27.1g45.1g7.5g28.6g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Margariini 80% keskiarvo100g712kcal0.3g0.2g80.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)501g827kcal15g20g75.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g10549kcal893.2g154.6g727.8g65.8g
Valittu annoskoko4360g5275kcal446.6g77.3g363.9g32.9g
Annoskoko puolitettuna2180g2637kcal223.3g38.7g182g16.5g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461