Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1199g913kcal22.5g185.9g2.4g12g
KEITTOJUURES Apetit pakaste600g156kcal5.4g28.8g1.8g13.8g
Hk, sininen lenkki 580g870g2000kcal87g54.8g156.5g1.7g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen16g49kcal1.3g8.5g0.9g0.1g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Smetana, Valio, hyla150g585kcal3g3.7g63g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl7.5g11kcal0.4g0.7g0.7g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8724g8405kcal256g583.4g541g57.2g
Valittu annoskoko4362g4202kcal128g291.7g270.5g28.6g
Annoskoko puolitettuna2181g2101kcal64g145.9g135.3g14.3g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050