Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 229g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1717g578kcal11.9g94.5g1.7g24g
Mansikka 962g448kcal4.8g80.8g1.9g18.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1460g5693kcal0g1430.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g13438kcal33.4g3211.8g7.2g84.6g
Valittu annoskoko4368g6719kcal16.7g1605.9g3.6g42.3g
Annoskoko puolitettuna2184g3360kcal8.4g803g1.8g21.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463