Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 525g2861kcal4.7g2.6g320.1g0g
Sokeri 446g1811kcal0g445.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 683g2342kcal69.5g477.7g8.2g23.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.7g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Raparperi pakastettu1225g380kcal8.6g67.4g1.2g17.1g
Fariinisokeri175g711kcal0g174.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 578g824kcal72.2g1.7g59.2g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl175g149kcal2.4g7.7g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g20195kcal364.8g2722.4g841.2g82.2g
Valittu annoskoko4368g10097kcal182.4g1361.2g420.6g41.1g
Annoskoko puolitettuna2184g5049kcal91.2g680.6g210.3g20.6g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875