Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g2891g10117kcal346.9g1878.9g63.6g260.2g
Oliiviöljy 482g4260kcal0g0g481.8g0g
Valkosipuli 193g209kcal15.2g31.4g1.2g4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 803g174kcal2.5g12.8g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g29519kcal729.2g3846.2g1093.2g530g
Valittu annoskoko4368g14760kcal364.6g1923.1g546.6g265g
Annoskoko puolitettuna2184g7380kcal182.3g961.6g273.3g132.5g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761