Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore1444g448kcal10.1g79.4g1.4g20.2g
Vesi481g0kcal0g0g0g0g
Sokeri614g2492kcal0g613.1g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1829g6950kcal129.9g920g296.3g32.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g19779kcal280g3225g595.4g106.2g
Valittu annoskoko4368g9890kcal140g1612.5g297.7g53.1g
Annoskoko puolitettuna2184g4945kcal70g806.3g148.9g26.6g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847