Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)419g528kcal46.1g1.3g37.7g0g
Sokeri 712g2889kcal0g711g0g0g
Rypsiöljy 502g4443kcal0g0g502.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1116g202kcal6.3g27.9g4.5g7.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1005g3448kcal102.4g703.3g12.1g35.2g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g20kcal0.2g4.4g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g22.1g0g0g
Rusina 335g979kcal9.4g201.3g1.7g32.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g223g1340kcal53.6g14.7g120.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g27972kcal439g3393.2g1358.4g151.2g
Valittu annoskoko4368g13986kcal219.5g1696.6g679.2g75.6g
Annoskoko puolitettuna2184g6993kcal109.8g848.3g339.6g37.8g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097