JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2456g4077kcal466.6g0g245.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl702g596kcal9.8g30.9g49.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras228g609kcal19.4g116.8g2.3g30.6g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.3g1.1g8.9g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl407g533kcal52.9g2g35g0g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Paprikajauhe 11g34kcal1.6g1.9g1.4g3.9g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g12086kcal1120.2g366g670.8g94g
Valittu annoskoko4368g6043kcal560.1g183g335.4g47g
Annoskoko puolitettuna2184g3022kcal280.1g91.5g167.7g23.5g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927