Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1499g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g809kcal0g0g89.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1991kcal227.8g0g119.9g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1049g213kcal6.3g39.9g3.1g14.7g
Ketsuppi, Heinz162g167kcal1.5g39g0.2g1.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 21g0.5kcal0.1g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g7161kcal499.6g270.8g440.6g71g
Valittu annoskoko4368g3580kcal249.8g135.4g220.3g35.5g
Annoskoko puolitettuna2184g1790kcal124.9g67.7g110.2g17.8g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640