Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1165g394kcal35.6g57.1g1.2g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Sokeri 198g804kcal0g197.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.7g27kcal1g5.2g0.6g2.4g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g51g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2330g7994kcal237.4g1630.9g28g81.5g
Margariini 80 % laktoositon 408g2852kcal2.7g0g321.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g24693kcal601.6g3783.2g741.6g167.8g
Valittu annoskoko4368g12347kcal300.8g1891.6g370.8g83.9g
Annoskoko puolitettuna2184g6173kcal150.4g945.8g185.4g42g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250