Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)115g192kcal16.1g0.8g14.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g109g66kcal1.6g14.2g0.1g1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g22g15kcal0.7g2.6g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g27g33kcal0.9g1g2.7g0g
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g611kcal38.6g37.2g35.4g2g
Valittu annoskoko438g306kcal19.3g18.6g17.7g1g
Annoskoko puolitettuna219g153kcal9.7g9.3g8.9g0.5g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326