Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g425kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Torino tumma proteiinipasta plus31g106kcal7.2g16.6g1.2g1.9g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g116g27kcal1.6g3.9g0.5g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1143kcal114g45.6g53.6g5.2g
Valittu annoskoko438g571kcal57g22.8g26.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna219g286kcal28.5g11.4g13.4g1.3g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426