Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile250g333kcal47.5g1.8g15g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g131g368kcal23.6g0.7g30.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1715kcal163.6g5g115.2g0g
Valittu annoskoko438g858kcal81.8g2.5g57.6g0g
Annoskoko puolitettuna219g429kcal40.9g1.3g28.8g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731