Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g263g81kcal2.4g18.9g0.4g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)117g267kcal22.2g0g19.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g29g76kcal8.8g0.6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g863kcal67.6g41.8g49.4g1g
Valittu annoskoko438g432kcal33.8g20.9g24.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna219g216kcal16.9g10.5g12.4g0.3g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353