Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g250g100kcal1.3g30g0.5g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton15g108kcal0g0g12g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)65g228kcal7.8g44.8g1.2g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 85g292kcal8.7g59.5g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1604kcal41.4g291.4g32.4g16.4g
Valittu annoskoko438g802kcal20.7g145.7g16.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna219g401kcal10.4g72.9g8.1g4.1g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844