Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika, punainen10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g167g33kcal2.2g5g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g104g26kcal1.4g4.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g42g126kcal7.9g0.1g10.4g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g42g67kcal0.9g1.6g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g640kcal25.8g28g46g2g
Valittu annoskoko438g320kcal12.9g14g23g1g
Annoskoko puolitettuna219g160kcal6.5g7g11.5g0.5g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950