Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g117g304kcal5.3g4.1g31.5g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g58g70kcal1.9g2.4g5.8g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g44g81kcal11.4g0.2g3.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g1432kcal82.2g18.6g118.6g1.4g
Valittu annoskoko437g716kcal41.1g9.3g59.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna219g358kcal20.6g4.7g29.7g0.4g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870