Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa56g15kcal0.3g3g0.1g1.4g
Peruna (vanha, kuorittu)113g92kcal2g19.8g0.1g1.1g
Paprika, punainen84g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Heinz ketsuppi14g14kcal0.1g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g820kcal47.4g66g39.4g10.4g
Valittu annoskoko438g410kcal23.7g33g19.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna219g205kcal11.9g16.5g9.9g2.6g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926