Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2998g4308kcal479.7g0g266.8g0g
Rypsiöljy 243g2147kcal0g0g242.8g0g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Tilli, tuore 600g180kcal22.1g5.4g4.8g12.6g
Korppujauho 90g329kcal9.4g67.4g0.9g4.8g
Ruokasuola jodioitu 78g2kcal0.5g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8748g14132kcal1037.6g167.8g1032.2g53.2g
Valittu annoskoko4374g7066kcal518.8g83.9g516.1g26.6g
Annoskoko puolitettuna2187g3533kcal259.4g42g258.1g13.3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230