Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen35g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g163g260kcal37.4g0g13g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.8g12.8g0.9g2.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.5g5.6kcal0.3g1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g715kcal82g35.6g28.4g9.4g
Valittu annoskoko438g358kcal41g17.8g14.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna219g179kcal20.5g8.9g7.1g2.4g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4.1g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144011