Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus188g56kcal3.8g9.4g0.6g5.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)188g209kcal43.2g0g3.8g0g
Juusto, Valio arkijuusto38g124kcal10.1g0g9g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Soijakastike 14g8.2kcal0.7g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g993kcal115.6g21.4g49.4g11.2g
Valittu annoskoko438g497kcal57.8g10.7g24.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna219g248kcal28.9g5.4g12.4g2.8g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890