Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 100g198kcal29.3g0g9g0g
Siankylki, raaka25g80kcal3.7g0g7.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.1g1.7g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.8g
Paprika vihreä 43g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g916kcal75g61.6g37.8g11.4g
Valittu annoskoko438g458kcal37.5g30.8g18.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna219g229kcal18.8g15.4g9.5g2.9g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933