Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen200g260kcal34g4g16.4g0.2g
Auringonkukkaöljy (100g)5g44kcal0g0g5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK90g144kcal18.9g0.3g81g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.7g2.6g5.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g69g41kcal0.3g10.3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g1106kcal107.8g34.4g215.4g2.4g
Valittu annoskoko439g553kcal53.9g17.2g107.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna219g277kcal27g8.6g53.9g0.6g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672