Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Paprika punainen 47g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.1g6.2kcal0.3g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 42g10kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g125g119kcal25g0g0.9g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)77g31kcal0.8g5.5g0.4g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g508kcal55.4g26g16g7g
Valittu annoskoko439g254kcal27.7g13g8g3.5g
Annoskoko puolitettuna219g127kcal13.9g6.5g4g1.8g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762