Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 126g209kcal21.1g0g13.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 15g40kcal4.1g0g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g297kcal1.8g2.7g31.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g203g71kcal3.6g13g0.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g1314kcal61.2g31.4g105.8g13g
Valittu annoskoko439g657kcal30.6g15.7g52.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna219g329kcal15.3g7.9g26.5g3.3g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481