Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.3g0.3g3.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Piparjuuriraaste Felix2.5g7kcal0.1g0.4g0.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.5g21kcal0.1g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g500kcal6.6g36g34.8g11.2g
Valittu annoskoko439g250kcal3.3g18g17.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna219g125kcal1.7g9g8.7g2.8g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284