Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1668g265kcal12.5g33.4g1.7g33.4g
Vesi2335g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow43g113kcal4.3g4.3g8.7g0.7g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g167g417kcal9.7g5.3g39.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g1679kcal57.4g102g99.8g74.4g
Valittu annoskoko4380g840kcal28.7g51g49.9g37.2g
Annoskoko puolitettuna2190g420kcal14.4g25.5g25g18.6g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093