Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit375g98kcal3.4g18g1.1g8.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow300g240kcal12.6g39g2.7g9.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g600g834kcal114g0g42g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.7g7.1g
Ketsuppi, Felix90g81kcal0.9g18.9g0.4g0g
Makaroni, tumma 83g297kcal11.1g54.2g2.5g4.9g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 225g161kcal4.1g32.5g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g3691kcal298.4g373g100.2g67.4g
Valittu annoskoko4380g1845kcal149.2g186.5g50.1g33.7g
Annoskoko puolitettuna2190g923kcal74.6g93.3g25.1g16.9g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167