Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1998g2597kcal339.6g40g163.8g2g
Auringonkukkaöljy (100g)50g442kcal0g0g49.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK899g1438kcal188.8g2.7g809.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)749g637kcal7.5g26.2g52.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g684g411kcal2.7g102.6g0.7g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g11048kcal1077.2g343g2151.8g23.2g
Valittu annoskoko4380g5524kcal538.6g171.5g1075.9g11.6g
Annoskoko puolitettuna2190g2762kcal269.3g85.8g538g5.8g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672