Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2000g2160kcal452g0g36g0g
Pekoni atria1000g3500kcal150g0g300g0g
Sieni rouskut, suolattu 640g167kcal10g14.7g3.2g18.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni500g650kcal15g10g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g14357kcal1268.4g74.4g948.8g38.8g
Valittu annoskoko4380g7178kcal634.2g37.2g474.4g19.4g
Annoskoko puolitettuna2190g3589kcal317.1g18.6g237.2g9.7g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489