Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1497g575kcal15g103.3g3g37.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g624g127kcal3.7g23.7g1.9g8.7g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Inkivääri, tuore, silputtu75g60kcal1.3g13.3g0.6g1.5g
Piparjuuriraaste Felix25g70kcal0.9g3.7g5.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g75g15kcal0g4.9g0g0g
Oliiviöljy 135g1192kcal0g0g134.8g0g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Vesi1497g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 75g208kcal1.5g2.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g4988kcal66.8g359.8g348.8g112.6g
Valittu annoskoko4380g2494kcal33.4g179.9g174.4g56.3g
Annoskoko puolitettuna2190g1247kcal16.7g90g87.2g28.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284