Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale584g1869kcal70.1g0g175.2g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2400g581kcal32.9g46.3g12g59.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen44g317kcal0.4g0.4g35.2g0g
Maito, Kevyt712g328kcal22.8g34.2g10.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio280g812kcal72.8g0g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g8717kcal477.2g163.6g648.8g119g
Valittu annoskoko4380g4358kcal238.6g81.8g324.4g59.5g
Annoskoko puolitettuna2190g2179kcal119.3g40.9g162.2g29.8g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412