Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g1200g1584kcal252g0g60g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g1200g2388kcal240g0g156g0g
Margariini, Pirkka7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli300g900kcal10.8g12.6g90g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g11988kcal1042.2g72.2g819.6g5.2g
Valittu annoskoko4380g5994kcal521.1g36.1g409.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna2190g2997kcal260.6g18.1g204.9g1.3g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720