Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1260g442kcal58.2g24.6g3.8g31.5g
Paprika punainen 476g139kcal4.5g21.4g1.9g9g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Tomaatti 1120g255kcal6.3g38.6g3.4g15.7g
Persilja 112g31kcal1.5g1.2g0.2g9g
Basilika, tuore112g45kcal3.5g5.6g0.9g4.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g140g543kcal46.2g0g39.8g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl28g246kcal0g0g28g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Kananmuna 50g(kpl)700g882kcal77g2.1g63g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl90g126kcal4.2g8.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8764g5725kcal419.2g250.6g301g152.6g
Valittu annoskoko4382g2863kcal209.6g125.3g150.5g76.3g
Annoskoko puolitettuna2191g1431kcal104.8g62.7g75.3g38.2g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152