Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 629g431kcal90.9g0g6.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g1748g5070kcal192.3g961.5g45.5g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl47g425kcal0g0g47.2g0g
Voi 49g355kcal0.6g0.2g39.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka49g40kcal1.7g9.3g0.5g0.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1399g2238kcal29.4g53.1g209.8g1.4g
Soijakastike 63g38kcal3.3g6g0.1g0g
Valkopippuri 1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.3g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8763g17480kcal649.2g2103.2g703.8g27.8g
Valittu annoskoko4382g8740kcal324.6g1051.6g351.9g13.9g
Annoskoko puolitettuna2191g4370kcal162.3g525.8g176g7g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551