J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1052g631kcal15.8g136.7g1.1g9.5g
Herne, pakaste (rainbow)1519g1291kcal91.1g227.9g0g47.1g
Vesi, vesijohtovesi 1169g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g23g47kcal1.2g5.8g2.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g584g643kcal17.5g18.7g58.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g35g8.8kcal0.1g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8764g5241kcal251.4g784.2g123.6g113.4g
Valittu annoskoko4382g2620kcal125.7g392.1g61.8g56.7g
Annoskoko puolitettuna2191g1310kcal62.9g196.1g30.9g28.4g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445637