Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1492g1791kcal283.6g13.4g64.2g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g1093g503kcal6.6g120.2g0g0g
Hunaja 67g220kcal0.3g53.8g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g666g400kcal6.7g30g26.7g4g
Sipuli (kuorittu)373g101kcal4.9g17.9g0.7g6.3g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g133g53kcal1.3g12g0g0g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8768g6606kcal606.8g494.6g236.6g20.6g
Valittu annoskoko4384g3303kcal303.4g247.3g118.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna2192g1652kcal151.7g123.7g59.2g5.2g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902