Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2403g3007kcal504.6g0g108.1g0g
Valio Viola Mustapekka 100g534g2510kcal64.1g38.4g235g0g
Ruokaöljy keskiarvo 75g660kcal0g0g74.7g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio1068g694kcal16g44.9g53.4g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8768g13930kcal1179.8g199.2g943.6g9.8g
Valittu annoskoko4384g6965kcal589.9g99.6g471.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna2192g3483kcal295g49.8g235.9g2.5g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474