Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale585g1871kcal70.1g0g175.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2402g582kcal32.9g46.4g12g59.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen44g317kcal0.4g0.4g35.2g0g
Maito, Kevyt713g328kcal22.8g34.2g10.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio280g813kcal72.9g0g58.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8768g8724kcal477.4g163.8g649.4g119.2g
Valittu annoskoko4384g4362kcal238.7g81.9g324.7g59.6g
Annoskoko puolitettuna2192g2181kcal119.4g41g162.4g29.8g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412