Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g175g231kcal36.7g0g8.7g0g
Sipulikuutiot Apetit66g17kcal0.8g3.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys20g69kcal0.2g17.1g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)44g36kcal4.2g4.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g768kcal84g50g24.8g0g
Valittu annoskoko439g384kcal42g25g12.4g0g
Annoskoko puolitettuna220g192kcal21g12.5g6.2g0g
Arvot/100g100g87kcal9.6g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110