Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 219g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g88g21kcal1.6g2.6g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Mozzarella light26g42kcal5.3g0.1g2.4g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g88g61kcal1.8g2.9g4.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g498kcal38.2g21g26.2g15.8g
Valittu annoskoko439g249kcal19.1g10.5g13.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna220g125kcal9.6g5.3g6.6g4g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147