Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g444kcal35.1g0g34.1g0g
Kuohukerma (Ingman)146g495kcal3.2g4.5g51g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto73g204kcal13.8g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)5.8g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana878g2360kcal104.8g10.6g209.4g0.6g
Valittu annoskoko439g1180kcal52.4g5.3g104.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna220g590kcal26.2g2.7g52.4g0.2g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296