Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 141g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl38g64kcal6.8g0.5g3.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g329kcal20g15.8g18.8g10g
Valittu annoskoko440g164kcal10g7.9g9.4g5g
Annoskoko puolitettuna220g82kcal5g4g4.7g2.5g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104