Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%94g159kcal18.7g0g9.4g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino94g319kcal21.6g49.7g3.5g5.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150g51kcal4.6g7.3g0.1g0g
Ketsuppi, Felix9g8.4kcal0.1g2g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 3.7g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g1353kcal109.4g128.2g43.4g12.8g
Valittu annoskoko439g676kcal54.7g64.1g21.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna220g338kcal27.4g32.1g10.9g3.2g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649