Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli kuivattu 13g34kcal1.3g4.4g0.2g4.4g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g496kcal45.2g25.6g21.2g17.4g
Valittu annoskoko440g248kcal22.6g12.8g10.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna220g124kcal11.3g6.4g5.3g4.4g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987