Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix7.5g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore7.5g1.9kcal0g0.7g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)188g56kcal1.9g11.3g0.4g1.9g
Silakkafilee 225g324kcal36.1g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana879g806kcal76.6g33.4g41g4g
Valittu annoskoko440g403kcal38.3g16.7g20.5g2g
Annoskoko puolitettuna220g202kcal19.2g8.4g10.3g1g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092